Airshow 3 juli 2016

(language select)

uk de

 


 

nl

 

Op zondag 3 juli 2016 wordt door Modelbouwclub Weert een grote modelvliegshow georganiseerd. Op deze dag kunnen bezoekers kennis maken met alles wat de modelvliegsport te bieden heeft. Er zullen demonstraties worden gehouden met radiografisch bestuurbare motorvliegtuigen, helikopters, zweefvliegtuigen, elektrotoestellen, schaalmodellen en vliegtuigen met straalmotoren. Men verwacht modelpiloten uit heel Nederland en omliggende landen.

Op het terrein zullen ook diverse verkoopstands, infostands, simulatorstand, een schminkstand & springkussen aanwezig zijn.

Aan het einde van deze show zal er een loterij worden gehouden. De hoofdprijs is een rondvlucht met een sportvliegtuig vanaf vliegveld Budel.

Het evenement vindt plaats op het vliegterrein van MBC Weert aan de Hoogbosweg te Weert (Weert-Noord, A2 – afslag 38). Vanaf 11.00 uur wordt er gevlogen en om 13.30 uur zal het hoofdprogramma van start gegaan.

De entree bedraagt € 3,00 p/p (elk entreebewijs is tevens een lot). Kinderen t/m 6 jaar gratis. Er is bovendien een gratis parkeergelegenheid aanwezig.

Voor meer informatie en opgave als modelpiloot, gebruik dan onderstaande formulier.

 


For Model Pilots:

Security Code:
security code
Please enter the security code:

Bevestigen / Submit / Versenden