Lid worden

Piloot

Als je lid wordt van onze club dan kun je zo vaak vliegen als je wilt. Wel moet je in het bezit zijn van een vliegbrevet voordat je alleen mag vliegen.

Het leren vliegen is geheel gratis. Je zal door een van onze ervaren leden vrijwillig geleerd worden hoe je moet vliegen, tevens is elke piloot ook nog eens extra verzekerd via de club. Als je lid bent van de club mag je ook deelnemen aan allerlei activiteiten, zo wordt er elke winter het snertvliegen en in de zomer een clubdag georganiseerd. Meestal kan tijdens de clubdag ook het brevet worden behaald. 

De jaarlijkse contributie bedraagt € 25,- voor jeugdleden (t/m 21 jaar) en € 80,- voor volwassenen. Wij hanteren geen inschrijfgeld. Je betaalt in het eerste jaar alleen voor de maanden waarin je lid bent. Rekenvoorbeeld: een volwassene die in juli lid wordt betaalt het eerste jaar 6/12 * € 80= € 40,- Het lidmaatschap wordt aan het einde van het jaar automatisch met een jaar verlengd, tenzij je voor 1 januari van het nieuwe jaar opzegt. 

Je kunt je lidmaatschap opzeggen via een email naar de secretaris. Voor meer informatie kan contact op worden genomen met de secretaris.

Lid worden? Lees het huishoudelijk reglement en het vliegveld reglement download het inschrijfformulier mail deze ingevuld en ondertekend naar de secretaris.